pssst. en hemlis

Ja då var de dax att jag ska berätta en hemlighet..


När jag var liten på mitt sommarställe åt jag alltid flugor. tyckte/ tycker de smakar bra. Om dom inte spred vidare en massa bakterier hade jag kunnat göra de än idag..

Minns att jag sprang runt på mitt sommarställe och leta efter flugor i fönsterna och när dom va slut jaga jag dom andra med flugsmällare hehe..

någon mer som har gjort det?


anna anka!

gud så trött jag är. Ikväll blir det att sova tidigt hehe.. Gud så jag´längtar tills fredag då är det Idol! jababdabdooo.. hehe

Jag kommer inte kunna blogga så mycket under helgen eftersom jag inte ska vara hem.Men på söndag då jag har tillgång till dator igen.

Jag har kommit på att jag ska vara anonym i min blogg? Jag hoppas att jag inte gör er besvikna med det?? Jag visat en bild på mig & Sally men inte så mycket utav mitt ansikte syns..


Anna anka är så grym! Hon har verkligen lyckats med sitt liv! Och hon har alltid rätt med sina åskiter förstår inte varför alla ska klaga på henne hon har ju inte uttalat sig fel eller gjort något? Bara för hon har lyckats!?!

Jag hörde en väldigt bra Ciat av Anna Anka " dom som har misslyckats med sitt liv blir komiker" hehe riktigt bra  sagt om jag får vara ärligt






min tisdag!!

hej alla bloggisar!

Kom och tänka på att det snart är Jul! Eller december då man får börja med kalender jag har alltid en Chokladkalender har ni också det ?

i helgen ska jag till mina kusiner som bor utan för Stockholm i strängnäs vi ska äta middag där och sånt, Och innan dess är de Marknad som är så vi ska gå runt i stånd och köpa brända mandlar.

Strängnäs är en väldigt liten stad har varit där i ett par gånger förut. Dom har en underbar resturang där man kan äta Grekiskmat! hehe

Har ni varit i strängnäs nångon gång?


gissa vad jag ska göra? hehe


im back

vi har byggt om hemma hos oss eller det var något vi fixade så vi har inte haft internet! Men nu har vi det så nu kan jag sätta igång att blogga igen som vanligt.

Helgen har jag tagit de lungt har  varit lite krasslig och min lilla hemlis jag skulle berätta för er i Söndag igår får jag ta idag då..


Juste jag ska börja berätta hemlisar iallafall en gång i veckan ska jag försöka kul va? =)


sshhh.... Min hemlis är att jag tycker fotsvett luktar gott! hehe .. Det är ingen som vet om det förens nu! Okej inte alls fotsvett men vissas fotsvett har en specielldoft. Lite udda eller det kanske är fler som tycker som mig??




jag bestämer

förlåt för min dåliga upptaddering jag har verkligen inte haft tid! att blogga har haft fullt upp med Sally eftersom hon har blivit sjuk =(

Men jag tänkte hissa & dissa lite, det låter bra va??



1. Katrin zytomerski - hon ljuger väldigt mycket och talar illa om Alexdra utan någon rätt alls!! Jag förstår inte ens hur hon kan tala så illa om någon person, Jag tror inte ens att hon har träffats någon gång! Men men vissa 30 åringar är barnsliga! Och hon  påpekar alla kissie är det! hmm..

2. Porr- äckliga saker förstår inte hur folk kan kolla på sånt! Så synd om personerna som medverkar i det. Skulle aldrig falla mig in att se på något så snuskigt!! killar som kollar sluta upp med det!!

3. ögoninflamtion- Stackars Andreas Calrsson i Idol som har fått det. Hans ögon är helt uppsvälda och folk klankar ner honom för han har på sig dom för han är känd!!



1. Idol 2009 - Det allra bästa programet någonsin! Anderas är ju halva programet!!!! (L)

2. Räkost reklamerna - Dom är så roliga först den lilla bebisen som dansar sen tanten och sedan hårdrockaren riktigt bra gjort där Milko räkost + så är det jättegott med smält smör och vitpeppar =)

3. Kinesika - Själv läser jag det i min skola. Riktigt bra har MVG i det hehe, Jag kan nästan prata flytande och så kan jag läsa böcker på Kinsiska, Har dock bara hållt på i ett halv år!!






karins torsdag

hej bloggisar!!

Vad har ni gjort idag? Själv har jag shoppat! Ja om man bloggar måste man shoppa mycket annars är man inte en sann bloggare hehe =)

Ikväll ska jag försöka hinna med och hissa / dissa!!!

nu närmare sig tills ni får veta min screet :D hehe


mina fina sockor jag har gjort i slöjden fina va??

RSS 2.0